Hundklubbar

Hitta olika hundklubbar på nätet.

På denna sida hittar du det mesta inom ämnet hund. Vi bilder, länkar och annonser kommer du till företag som säljer alla tänkbara hundtillbehör. Du hittar och ett antal hundkennlar där du kan köpa din blivande hund.

Via länkarna ovan hittar man fakta om hundar och fakta om hundvalpar.

Den hundklubb jag är med i är Svenska beagleklubben. Som medlem i denna hundklubb (vilket kostar något) kan jag bla. köpa hundfoder till rabatterat pris, får klubbens tidning med bla. information om utställningar, resultat från utställning och jaktprov, hitta uppfödare, hitta hundar och valpar som är till salu. På nätet kan man hitta många hundklubbar och brukshundsklubber. Sök på nätet efter hundklubbar för att hitta en passande hundklubb till dig och din hund.


Hundklubbar

Vad som gäller för andra hundklubbar det vet jag inte. Besök hemsidan för den hundklubb du är intresserad av och få information om vad hundklubben sysslar med. Det finns många olika hundklubbar för de olika hundraserna. Om man undrar något över en hund av en viss ras man tänker köpa så ska man ta kontakt med en hundklubb för rasen för där finns de svar man söker.

Via hundklubbars hemsidorna kan du utan kostnad få information om tex. hundkennlar, uppfödare och hundutställningar. En hundklubb som är till för alla hundintresserade är brukshundsklubben. Som medlem hos brukshundsklubben ingår en rad olika förmåner, tex. 8 nummer/år av tidningen Brukshunden och tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på. Nedan hittar du länkar till några hundklubbar. Söker du någon annan, sök på orden hundklubb och hundklubbar på någon sökmotor och du får många svar.

Nedan annonser innehållande allt från att skaffa hund till olika tillbehör som behövs när man skaffat sin hund eller till den befintliga hunden. Vandra mellan annonserna vilka ofta tillsammans med sin annonsering har olika kampanjer.

skaffa hund

En annan hundklubb som är till för alla hundintresserade är Svenska kennelklubben. Oavsett om du är uppfödare, jägare, tävlar med din hund eller bara har den som sällskap, så arbetar de för dig och din hund.

Hundklubb

Som medlem i denna hundklubb, Svenska kennelklubben ger en rad förmåner, bla. 10 % rabatt på försäkringspremien om din hund är försäkrad i Agria. Svenska kennelklubben arbetar för sunda friska hundar och för deras plats i samhället. Klicka på bilden ovan för att läsa mer om Svenska kennelklubben.

Söker man efter olika kurser som valpkurs eller lydnadskurser så finns det många lokala hundklubbar so erbjuder detta. Sök på nätet om tex. hundklubbar valpkurs och därifrån kan man söka vidare för att hitta en hundklubb på nära håll.


Hitta en hundklubb

Sök på nätet efter hundklubbar för att hitta en hundklubb för dig och din hund, där du kan deltaga i olika saker som hundutställning och jaktprov.


Hundklubbar

Nedan sidor som sajten innehåller.

HEM Hundar Hundträning
Hundtillbehör Valpar Hundutställning
Aktivering hund Före hundköpet Hundar till salu
Köpa hund Hundbur Hundfoder
Hunduppfostran Hundkennel Hundklubbar
Hundkoja-hundgård Hundkurs Hundpejl
Hundpensionat Hundraser Hundsjukdomar