Hundsjukdomar

Hitta information om hundsjukdomar för olika hundraser på nätet, tex. hundsjukdomar mage.

På denna sida hittar du det mesta inom ämnet hund. Vi bilder, länkar och annonser kommer du till företag som säljer alla tänkbara hundtillbehör. Du hittar och ett antal hundkennlar där du kan köpa din blivande hund.

Ovan hittar man fakta om hundsjukdomar tex. mage, hud, ögon, kräkning och diarre.

Det finns ett antal hundsjukdomar som kan drabba hundarna i vårt land. Det är inte roligt när en av sina vänner blir sjuk, dessutom kan det kosta en hel del pengar att få hunden frisk igen. Vissa hundsjukdomar är knutna till vissa hundraser. Har man frågor om hundsjukdomar så kan man antingen fråga en veterinär eller söka svar på sina frågor på nätet. Tex. kan man på Agria söka efter hundsjukdomar från a till ö för att själv kunna hitta en hundsjukdom.


Läs om hundsjukdomar på nätet

Hade tidigare en tax, där det inte är ovanligt att de drabbas av en hundsjukdom som även vi människor kan drabbas av, nämligen diskbråck. Han fick diskbråck och fick ligga inlagd på ett djursjukhus under en veckas tid. De slapp att operera honom, antibiotika klarade detta. Efter denna hundsjukdom var det slutjagat och han blev en pensionär. På Agrias hemsida finns en stor databas innehållande hundsjukdomar som diarre, borrelia, kräkningar och ryggbesvär. Hundsjukdomar kan tex. drabba mage, ögon, öron och hud. Har man frågor om hundsjukdomar kan man många gånger få svar på deras hemsida.

Utan att vara veterinär så antar jag att om en hund blir sjuk eller visar symtom på att bli sjuk, så måste man ta tag i detta omgående, precis som gäller för oss människor. På sidan hittar du länkar till sidor för att läsa mera om hundsjukdomar som kan drabba våra hundar. Ett bra sätt att förebygga mot dessa hundsjukdomar är att se till att hunden mår bra och trivs. En viktig del i detta är att ge hunden ett bra hundfoder som kan motverka hundsjukdomar i mage.

Du kan tom. längst ner på sidan söka vidare om hundsjukdomar eller annat som har med hunden att göra. Kanske söker du en veterinär eller ett djursjukhus. På Agrias hemsida kan man söka efter en hundsjukdom. På deras hemsida kan man läsa : Hundsjukdomar från a till ö. Sök bland över 1000 frågor och svar om hundsjukdomar i vår databas Fråga veterinären. Där finns svar på frågor om allergi, kräkningar, diarré, kastrering, noskvalster, kennelhosta och andra sjukdomar hos hund. Hittar du inte svar på din fråga? Ställ en egen fråga om hundens symptom eller hundsjukdom.

På Wikipedias hemsida kan man läsa om en del om hundsjukdomar, tex. valpsjuka, parvovirus, smittsam leverinflammation, rabies, hundsjukdomar mage och blodöra. Andra hundsjukdomar som för en jakthund kan ställa till stora problem är noskvalster. Läs om noskvalster på Agrias hemsida.

Nedan annonser innehållande allt från att skaffa hund till olika tillbehör som behövs när man skaffat sin hund eller till den befintliga hunden. Vandra mellan annonserna vilka ofta tillsammans med sin annonsering har olika kampanjer.

fakta om hundar

Nedan hittar du några böcker om hundsjukdomar. Ju mer man vet själv om hundsjukdomar desto snabbare kan man ta ett beslut om att besöka en veterinär eller inte för att din hund ska bli frisk från sin hundsjukdom. Att en hund tex. ätit något den hittat ute kan ge hundsjukdomar i mage men ofta blir hunden frisk utan att någon behandling behöver sättas in.

Hundens sjukdomar Hundsjukdomar Ryggproblem hos hund

Skulle din hund bli sjuk och du tvingas att uppsöka en veterinär och du inte har din hund försäkrad så kostar detta väldigt mycket pengar. Även om hunden är försäkrad så kostar det en del, men det går inte att jämföra med en oförsäkrad hund.

Hundar

Jag är medlem i Svenska kennelklubben vilket ger mig en rad förmåner, bla. 10 % rabatt på försäkringspremien om din hund är försäkrad i Agria. Svenska kennelklubben arbetar för sunda friska hundar och för deras plats i samhället.

Kanske är det så att du ska köpa en hund, en valp, tänk på att fråga den som säljer hunden, tex. den uppfödare du ska köpa hunden av om hunden har några hundsjukdomar som gör att du tex. inte får ta din hund på en utställning. Även om man inte tänkt att ta sin hund på utställning då man köper den, kan man ju alltid ändra sig och då är det för sent. En sådan hundsjukdom kan vara ett överbett. Jag är helt övertygad att uppfödare informera om valparna har några hundsjukdomar. Som regel vill uppfödare hundens bästa.

Ska du ta in hund på utställning ? Försäkra dig att hunden du köper inte har några hundsjukdomar som gör att du inte kan ta din hund på en utställning, en sådan hundsjukdom kan vara ett överbett eller underbett. Att skaffa hund innebär att man ska välja hund. Nedan en bok om hundraser.

På agrias hemsida kan man söka efter hundsjukdomar i deras databas "Fråga veterinären" tex. hundsjukdomar mage eller hundsjukdomar ögon. Där finns svar på frågor om hundsjukdomar som allergi, kräkningar, diarre, kastrering, noskvalster, kennelhosta och andra hundsjukdomar hos hund. Hittar du inte svar på din fråga? Ställ en egen fråga om hundens symptom eller sjukdom.

Se till att ha din hund försäkrad, blir den sjuk så kan det annars bli väldigt kostsamt om den råkar ut för några hundsjukdomar för att få den frisk.

En sida med många besökare och medlemmar är Vovve.net där man kan hitta frågor och svar på symtom av olika sjukdomar hos hundar och också tips om att förebygga hundsjukdomar med tex. träning, foder och vaccination. Här kan man ställa frågor om hundsjukdomar tex. hundsjukdomar mage och få bra svar.

Sidor för att läsa om hundsjukdomar

Sidor med information om hundsjukdomar. Via dessa sidor kan man få svar på frågor om hundsjukdomar eller en specifik hundsjukdom.

agria drontal
hundstallet naturhunden sveland
vovve

Hundsjukdomar

Nedan sidor som sajten innehåller.

HEM Hundar Hundträning
Hundtillbehör Valpar Hundutställning
Aktivering hund Före hundköpet Hundar till salu
Köpa hund Hundbur Hundfoder
Hunduppfostran Hundkennel Hundklubbar
Hundkoja-hundgård Hundkurs Hundpejl
Hundpensionat Hundraser Hundsjukdomar