Hundkennel

Hitta hundkennel på nätet

När du väl valt hundras så är det dags att hitta din valp. Det finns gott om hundkennlar, hunduppfödare eller hundkennlar i vårt land. Att hitta dessa hundkennlar är lätt, sök på hundkennel, hundkennlar eller kennel på Google och du hittar massor. Sen är det också så att de som har en hundkennel vill sälja hundar och sätter därför in annonser om hundar till salu både på nätet och i tidningar.


Är det så att du inte hittar en hundkennel som har den hundras du önskar, gå du in på Svenska kennelkubbens hemsida för att få information. Har man väl bestämt sig för en hundras så brukar det inte vara några problem att hitta en hundkennel som förhoppningsvis har valpar att sälja. Ta god tid på dig för att leta upp en bra hundkennel både vad det gäller kostnad för en valp men också att det är en seriös kennel som inte bara är ute efter pengar utan att hundkenneln i första hand ska tänka på att valparna kommer att få det bra hos de som köper hundvalparna.

Via de många textlänkar, annonser och bilder som finns på sajten kan du hitta det mesta om hundar, tex. köpa hundvalp, hundkennler, hundar till salu, hundtillbehör och hundraser. Det är mycket att tänka på innan man skaffar hund, böcker är ett utmärkt hjälpmedel till detta. Det finns många böcker om hundar, nedan har du några stycken. Klicka på en bok för att läsa mera om innehållet.

Aktivering Alla hundar vill spåra Bonniers stora bok om hundar

Du kan också via hundklubbar, tex. Svenska beagleklubben hitta valpar som är till salu, samtidigt hitta hunduppfödare då du kanske planerar att köpa din hund vid ett senare tillfälle. Man kan givetvis köpa hund på annat sätt än genom en hundkennel, men köper du din hund av en kennel så är jag övertygad om att de flesta är seriösa uppfödare som vill hunden väl. Därför får du av uppfödaren goda råd om din hundras, papper på stamtavla, veterinärintyg och hundförsäkring mm. Då jag köpte min senaste valp, beagle, frågade uppfödaren med ett flertal tillfällen om jag skulle jaga med hunden och inte endast ha den som sällskap. Om så hade varit fallet så hade jag inte fått köpa denna valp.

Nedan annonser innehållande allt från att skaffa hund till olika tillbehör som behövs när man skaffat sin hund eller till den befintliga hunden samt annonser från kennlar som har hundvalpar att sälja. Vandra mellan annonserna vilka ofta tillsammans med sin annonsering har olika kampanjer.

hundkennel

Det hundfoder som beaglen får är torrfoder vilket uppfödaren rekommenderade. Beaglen är alltid hungrig och måste hållas efter vad det gäller maten, rätt portion, två mål mat torrfoder om dagen, pluss pasta, ris eller potatis mitt på dagen. Detta fungerar mest som en bukafylla, att rekommendera till andra hundar som alltid är hungriga. Vad det gäller torrfoder så har jag provat olika varianter, doggy, magnusson, hills och tasty hundfoder är de jag provat. Jag tyckte att doggy hundfoder gjorde henne kraftigare än vad magnussons hundfoder, hills och tastys hundfoder gör. Idag använder jag tasty hundfoder, vilket beagleklubben rekommenderar. Detta foder fungerar bra, hon är i en mycket bra kondition.