HUNDKOJA - HUNDGÅRD

Många jägare har idag sin jakthund utomhus både under dag och natt, vissa har hunden inne under natten och ute under dagen, vissa har hunden inne då den är hemma själv och ute endast då husse eller matte är hemma. Det senare alternativet gäller för mig. Hur din hundkoja eller hundgård ska se ut är upp till var och en, dock finns via jordbruksverket rekommendationer och bestämmelser om detta, storlek mm. Hunden ska trivas och må bra därför ska man bygga efter de bestämmelser och rekommendationer som finns. Ska man bygga en hundkoja så kan man titta på bilder av hundkojor som man sedan använder som en mall. Vill man snabbt och enkelt bygga en hundkoja så kan man köpa en hundkoja som byggsats. Är man ute efter en billig hundkoja så kan man köpa en begagnad via blocket. Där brukar finnas billiga hundkojor och hundgårdar som säljes.

Med rätt hundfoder mår din hund bättre. Förutom att hundfoder kostar pengar så är det tungt att bära hem från affären. Köp ditt hundfoder på nätet, testa Petsonline. Förutom hundfoder så har de en hel del hundtillbehör som tex. hundleksaker och hundburar

Hundkojor kan man antigen köpa färdiga, halvfärdiga som byggsats eller bygga dem själva. Ritningar eller bilder på hundkojor hittar du via länkarna nedan. Många söker idag på hundkoja ritning på nätet, då man vill ha tag på en tillverkningsritning då man ska snickra sin hundkoja. Det är svårt att hitta ritning på hundkoja, det lättaste är att titta på bilder och använda egen fantasi.

Ska du bygga en hundkoja, handlar du bra och billigt byggmaterial hos Bygghemma. Bra begagnade hundkojor och stängsel till hundgården finns att köpa på nätet. Givetvis är det vissa saker att tänka på då hundar hålls i hundkojor och i hundgårdar. Tänk på grannarna (besvärande med skällande hundar), se till att hunden har vatten och hundmat, placera hundkojan eller hundgården på rätt ställe (väderleken).

Nedan annonser innehållande allt från att skaffa hund till olika tillbehör som behövs när man skaffat sin hund eller till den befintliga hunden, tex. hundkojor och hundgårdar. Vandra mellan annonserna vilka ofta tillsammans med sin annonsering har olika kampanjer och med lite tur så kan man köpa en billig hundkoja eller hundgård.

Passa på och besök annonsörerna ovan för att kunna köpa billiga hundkojor och hundgårdar pga att de som annonserar ofta har rabatter, erbjudanden och kampanjer tillsammans med sin annonsering. Besök därför alla annonser innan man bestämmer sig för att jämföra utbud och priser. Du kan också här hitta andra tillbehör till hundar och hundägare.

Om du ska bygga en hundgård så vill du veta vilka regler och bestämmelser som gäller samt få tillgång till en ritning eller en skiss på hur hundgården ska se ut. Regler och bestämmelser finns att hitta på Jordbruksverkets hemsida och att få tag på en ritning kan man säkert få av de som säljer hundgårdsnät. Två av dessa säljare hittar du till höger på sidan. Här kan man säkert få andra tips och råd inför sitt byggande av hundgård.

Ska du bygga en hundkoja så vill du kanske gå efter en ritning. Ritning på hundkoja och byggbeskrivningar hitta du här. Du kan både läsa och titta på bilder. Ett annat sätt är att bygga utan ritning och istället gå från en bild man kan hitta på nätet av en hundkoja. Besök Jordbruksverkets hemsida för att läsa om regler och bestämmelser för att bygga hundkoja.

Sidor till tillverkare och återförsäljare av hundkojor och hundgårdar.

Hundkoja Hundgård

Vill man inte själv bygga en hundkoja eller hundgård eller köpa en ny hundkoja eller hundgård finns alltid alternativet att köpa begagnat. Det finns många sidor på nätet med annonser om begagnad hundkoja eller hundgård. Tex. via sidan vovve kan man säkert hitta både köp - och säljannonser.

För att hunden ska må bra är det viktigt att både hundkoja och hundgård byggs efter de regler som finns för olika hundraser. Att sedan hundkoja och hundgård hålls rena är ju en självklarhet.

Sök vidare med google sökmotor om hundgårdar eller hundkojor. Skriv sökordet tex. billig hundgård eller billig hundkoja i rutan och sök.

 

Anpassad sökning