HUNDAR

Man brukar säga att hunden är människans bäste vän. Det är sant om man bara sköter sin hund på rätt sätt. För att få en bra vän är det viktigt att hunden man köpt passar in i den miljö man tänkt sig. Tex. om man har sökt en sällskapshund, då ska man inte köpa en jakthund om man nu inte också låter den jaga. Det är väldigt viktigt att man skaffar den fakta om hundar man behöver. Tack vare nätet så kan man på egen hand skaffa sig information och hundfakta om olika hundraser som är ett måste att veta innan man köper en hund. En hundvalp skiljer sig från en vuxen hund därför ska man skaffa sig fakta om hundvalpar innan man får hem sin hundvalp. Bra fakta om hundar kan hittas hos hundklubbar. När man väl köpt sin hund så behövs hundfoder. Det finns många olika märken att välja mellan, samma gäller de som säljer hundfoder. Nedan hittar du en av dessa. På nätet finns mycket bra hundfakta att hitta.

Med rätt hundfoder mår din hund bättre. Förutom att hundfoder kostar pengar så är det tungt att bära hem från affären. Köp ditt hundfoder på nätet, testa Petsonline. Förutom hundfoder så har de en hel del hundtillbehör som tex. hundleksaker och hundburar.

Att hunden blir som du tänkt beror i hög grad hur du som förare är. Jag har den erfarenheten från de hundar jag haft (jakthundar) att de vill ha en stark och trygg förare (flockledare). Hunden vill veta vad som gäller, att du är ledaren. Man ska absolut inte vara dum eller elak mot hunden, däremot bestämd och konsekvent. Antingen får hunden vara i soffan eller inte. För att lyckas med sitt hundköp måste man skaffa sig kunskap. Att veta vad det innebär att skaffa hund, lära sig hur jag som förare ska vara, veta hur min tänkta ras fungerar, hur ska jag träna min hund för att den ska bli som jag tänkt. Böcker, tidningar, brukshundsklubbar, uppfödare och hundägare kan vara till hjälp att få den information och kunskap som behövs. Själv har jag ett antal böcker du kan hitta på Bokus.

För att hunden ska trivas och må bra behöver man bla. hundfoder. Man kan på samma sätt som att skaffa sig fakta om hundar också skaffa sig fakta om hundfoder, vilket foder passar bäst till min hund och vad kostar det, är ett dyrt hundfoder bättre än ett billigare, besök Olivers Petfood för att se vad de erbjuder.

Nedan annonser innehållande allt från att skaffa hund till olika tillbehör som behövs när man skaffat sin hund eller till den befintliga hunden. Vandra mellan annonserna vilka ofta tillsammans med sin annonsering har olika kampanjer.

Nedan en bild på en välmående beagle.

Beagle

Ett jättebra sätt att ska sig fakta om hundar är att gå på hundkurs. Det finns kurser för de som tänkt köpa hund, kurs på de som skaffat en valp, valpkurs och olika typer av lydnadskurser för vuxna hundar.

Om du klickar runt på sidorna så kommer du att upptäcka att det finns många bra länkar till andra hundsidor, och en hel del hundböcker om olika fakta om hundar. Mycket kunskap om hundar och om hur en hundförare ska agera ger en bättre och trevligare hund.

Sök vidare om fakta om hundar via google sökmotor nedan. Skriv sökordet i rutan tex. handfakta olika hundraser och sök.

 

Anpassad sökning